Tuli sitten eilen koeajeltua micra-biili. Ihan näppärä vekotin, ja ah, niin söpö . Citikan jätin sitten suosiolla väliin. 3-ovisena autona etuovet oli niin suuret, että ahtaalla parkkipaikalla autosta nouseminen olisi vaikeata. Eli micra siis on nyt ykkös sijalla. Kun vielä pääsisi sopimukseen hinnasta. Tuntuu olevän tonni ylihintaa.

Olen tässä nurissut avolleni, että en pääse ikinä baariin. On tullut käytyä viimeksi varmaan joskus viimekesänä! Mulla kun sattuu usein olemaan lauantaisin töitä niin ei tule lähettyä. Sillon taas kun olisin lähdössä, niin kukaan muu ei ole menossa .

Ollaan tässä vajaan vuoden verran haaveiltu vanhan navettamme vintille sellaista illanistujais "baaria". huone siellä on jo valmiina. Pinnat pitäisi laittaa kuntoon ja tyhjentää paikka romusta. Huone on täynnä kaikenlaista sälää ja roskaa, entisen omistajan jäljiltä. Eilen sitten aloitin tämän urakan. Saas nähdä kuinka laiskan käy, tuleeko sitä baaria koskaan tehtyä... Tänne voisikin laittaa "ennen ja jälkeen" kuvia. Että jos ei kerran baariin pääse, niin tuodaan sitten baari kotio!  Ja pitäähän mun tässäkin pistää siippaa paremmaksi . "Pojat" ( = avoni ja muutama kaveri) on jo sellasen pienen "studion" tuonne ulkorakennukseen pykännyt. Tila kun on vaan n. 3x3 m niin tuppaa tulemaan melko ahdasta, kun meillä aina sitä porukkaa lappaa. Mistähän sitä sakkia aina oikein riitääkään?! Tulikin eilen siellä iltaa istuttua kavereiden kanssa ja nyt on sitten pää kipeä, piru! Ei onneksi kuitenkaan paha, joten ei koko päivä mee makoiluksi.

Viikko talvilomaan!! Wuhuuuuu!!

 

P.S. Pitäsis keksiä nimi tulevalle "baarille" kun pojilla on tuo studio. Marikan Bistro? ...aika tylsä. Oisko osuvia ehdotuksia??